maanantai 8. lokakuuta 2012

001

kuuluuko sieltä suunnalta ketään, joka voisi ottaa tytön reppuselkään ?

Tänään olin pitkästä aikaa hyvällä tuulella, vaikka aamulla tulikin tavaton kiire ja heikotti. Ensimmäinen työelämääntutustumis-päivä (tet-päivä) toys'r'usissa meni hyvin, jos ei oteta mukaan sitä, kun onnistuin pyörtymään varastoon. Kaikki oli kuitenkin mukavia, eikä menettäneet hermojaan vaikken tajunnut mistään mitään. Työasukseni sain putiikin pienimmän paidan, joka silti roikkui reisissä asti. :'D


Päätin samalla reissulla kuluttaa mummolta saamani nimpparilahjarahat uskaltautumalla seppälään. Mukaan tarttui pitkähihainen (12,95), wet'n'wild luomiväripaletti (7,95) ja -huulipuna (4,45) sekä toppi alerekistä, jonka hintaa en vaivautunut edes katsomaan.

(pahoitteluni huonosta kuvanlaadusta)

Kadun kaikkia muita ostoksiani, paitsi huulipuna oli jees - pysyy hyvin. Kuten suurin osa paidoista, nuokin ovat hieman liian isoja ja rempsottavat inhottavasti nyt älkää valittako että miksi ostin, sillä pakko minunkin on vaatteita käyttää :c ja luomiväreistä ainoa hyvä oli musta; muiden värit olivat olemattoman haaleita..

Mopokoulussa oli mennä taju uudestaan. En tiedä johtuuko tuo verensokerista vai mistä, kun huimaa noin usein .. Pidettiin kuitenkin tauko tuntien välissä ja päätin fiksuna tyttönä mennä kysymään tupakkaa ryhmässäni olevalta pojalta. Se tietenkin vain pahensi oloa, mutta en viitsinyt lähteä kotiin kun olin jo niin kauan kärvistellyt.

Koitan jatkaa tätä hyvää fiilistä mahdollisimman pitkään ja luulen sen onnistuvan, sillä tällä viikolla tapahtuu vaikka mitä kivaa ! Näen mm. yhden spesiaalin tyypin, niin ai että en jaksais odottaa.<:


syksyjä kaikille !
 ♥ Minty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti