lauantai 20. lokakuuta 2012

005 - hellurei ja muuta herkistelyä

Voi apua kun olen päästänyt vierähtämään viikon ilman postaamista. :'D Viikko on mennyt ihan mukavasti, 3 koulupäivää ja muuten lomailua. Kaksi koetta tosin pääsi hyppäämään ihan nurkan takaa - matematiikka ja ruotsi, eikä kumpikaan ole sitä mun erityisosaamis-alaa ..

Anyway, loma on mennyt loistavasti ! Torstaina kävin pyörimässä turussa - ajattelin olla ekologinen ja ostaa jotain kirpputorilta, kontista tai ekotorilta, mutta eipä löytynyt mitään  ostettavaa. Hemmetti. Kengät kuitenkin tarttuivat en muista mistä mukaan viidelläkympillä.
Yö kotona ja takaisin turkuun. Heiluin suurinpiirtein tämän näköisenä:

pakko ilmoittaa, että rakastan tuota kauluspaitaa. :D SUB streetwear on onnistunut jälleen.
(miestenpaita , kyllä)

..ja nämä kaunokaiset olivat jalassa. <: Ihan tajuttoman mukavat kengät,
tukevat jalassa  ja hyvät kävellä. Ainoa miinus näissä -kuten kaikissa
muissakin korkokengissä-  on se, että inhoan sitä ääntä kävellessä ... 
Aika meni mukavasti Waltterin kanssa sushia vääntäessä. Onnistuttiin imo hyvin, ja tarkoitus oli ottaa kuvakin mutta se unohtui kun oli niin kova kiire maistamaan. :'D Illalla katottiin nälkäpeli. Vaikka monet on sitä haukkuneet mulle niin ihan hyvä se oli.

Tänään käytiin pyörimässä pienoisrautatiemessuilla (< ehkä hankalin sana kirjoittaa ikinä ?) ja oli ihan tajuttoman mielenkiintoista. Oikeasti. Jännää, miten jotkut oikeasti jaksaa väsätä niin yksityiskohtaisia juttuja.









aws 
Elämä osaa välillä yllättää ihanuudellaan,
nauttikaa siitä.

♥ Minty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti