lauantai 27. lokakuuta 2012

007 - lunta ja Bond, James Bond

Ja kuten moni muukin on varmasti huomannut, torstaina suurin osa maasta sai ensilumen. Itselläni ei ole henkilökohtaisesti mitään lunta vastaan, lumi on kaunista, mutta joku varoitus olisi ollut jees. :'D Tuli kiire vaihtamaan talvirenkaat alle ..

Perjantaiaamu valkeni -8 pakkasasteen merkeissä, ja muistin pitkästä aikaa napata kameran aamulla laukkuun .. :


omenat ja luumut säilynevät pidempään viilennettyinä ?


heittäydyin kotitaloudessa tylsyyttäni esteettiseksi

Iltapäivällä koottiin Waltterin kanssa kaapin pohjalla pölyyntymässä olleesta pienoisrautatiestä pätkä, ja kivaahan se oli. <: Aikaa vaan oli rajoitetusti ja hiukan harmittaa, kun en tajunnut ottaa kuvia teille.
Illalla käytiin katsomassa uusin 007, ja sain tietää miten hankalaksi elokuvareissu voi mennä. :'D Ensinnäkin elokuvasta meni loppukohtaus ohi, kun piilolinssit irtisanoivat silmäni, mutta äänistä päätellen loppukin oli kyllä onnistunut. Juostiin kompuroitiin jäistä mäkeä ylös pysäkille ja onnistuttiin silti missaamaan bussi. Tässä vaiheessa kello läheni puolta kahta ja jokainen voi varmasti arvata miten iloinen meininki oli. :D Suoraan sanottuna hiukan pisti kaikki kiukuttamaan, mutta löydettiin pelastava enkeli - auki oleva hesburger. Kahvia, piilarit pois, seuraavaan bussiin ja nukkumaan.

Tänään ei ole tapahtunut mitään hiuksille kiukuttelua ja kotiin saapumista ihmeellisempää.

Nauttikaa mitä kummallisimmasta syystalven säästä,
♥ Minty


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti